Arnold Massar (1979), freelance grafisch ontwerper, auto- en filmliefhebber.
Was als klein jongetje al veel aan het tekenen en ontwerpen, kon dat later uitbouwen tot zijn werk en doet dit nog steeds met veel plezier. 
Beheerst het hele spectrum van het vak: van het uitwerken van een complete campagne tot het ontwerpen van een logo. En dat zowel in print als online. Brengt structuur en hiërarchie in een ontwerp en kijkt daarbij altijd naar het grote geheel en effectiviteit. 
Weet zich verder te onderscheiden door zelfstandig, snel en nauwkeurig te werken, met oog voor detail. Eigenlijk alles wat je van een freelance dtp-/vormgever mag verwachten, maar dan nét iets meer.
Binnenkort kennismaken?
Bel me op 06-49390802 of mail naar info@arnoldmassar.nl

**************
Wat anderen zeggen over Arnold:
Marjan Willemsen
Project Manager Performance & Branding Solutions at Sanoma


“Arnold heeft bewezen een rustige en constante factor binnen het team te zijn. Enorme deadlines, grote campagnes, een kritisch team; hij heeft altijd werk geleverd dat met een 100% goed gevoel gepresenteerd kon worden!”

***

Co Erkemeij
Manager at KLM Inflight Services

"I highly recommend Arnold as a creative and reliable person to work with. Arnold has proven to be a very co-operate and responsible graphic designer. He thinks out of the box."


***

Jurriaan Schokker
Social Consultant & Community Manager - Webcare optimalisator

Arnold is iemand die vorm en functionaliteit dusdanig aan elkaar weet te koppelen dat beide elkaar versterken. Flexibel van aard en bereid door te pakken op het moment dat dat nodig is. Je komt altijd beslagen ten ijs als je gaat presenteren met werk van Arnold in de tas!


***

Mark Werner, 
Consultant and coach at TradeMark - Corporate Appearance,
Owner at Liquid Spirit - importer TATRATEA (NL)

"Arnold tilt grafisch werk naar hoog niveau. Zijn werk voor grote namen, maar ook voor de kleinere accounts tonen zijn kennis en kunde in zowel online- als drukwerk-ontwerp. Arnold staat midden in de moderne wereld, kent de trends en beheerst de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Arnold is een eerlijke, hardwerkende designer die gevoel heeft voor wat mooi is én weet wat werkt in design en marketing/communicatie."


***

Jaap van Baar
Onderdeel van het WiQhit Team


Pro-actief in al zijn creativiteit. Afwijken van de gebaande paden, zonder de commerciele doelstellingen uit het oog te verliezen. Gedetailleerd en minutieus houdt Arnold ook de grote lijnen in de gaten. Humor, passie en loyaliteit zijn 3 woorden die Arnold kenschetsen.

***

Back to Top